A CPL fóliás ajtó és a dekorfóliás ajtó között látszatra nincs sok különbség.
Ha csak a megjelenését vizsgáljuk, nem tapintjuk meg, és kellő távolságból nézzük, semmi sem tűnik fel. Azonban ha közelebbről nézzük a dolgot, a CPL fóliás ajtó minősül jobbnak.

Hogy miért?

A dekorfólia egy vékonyabb, gyengébb felületet ad, mely kevésbé bírja az igénybevételt, mint a CPL fóliás ajtó. A dekorfóliás ajtó tehát megfelelhet olyan helyeken, ami csak felnőttek által lakott, és kevésbé nagy igénybevételnek van kitéve, mert nincs akkora forgalom – de ahol már többen laknak, és gyerekek is élnek, a dekorfóliás ajtó nem lesz elég, CPL fóliás beltéri ajtóra lesz szükség.

Munkahelyeken, irodai környezetben is ajánlott CPL fóliás ajtót választani, hiszen ott is nagy az igénybevétele az ajtóknak, valamint ezeket az ajtókat probléma mentesebben lehet használni, és tisztán tartani.

Keresse bejárati ajtó Budaörs és bejárati ajtó Székesfehérvár szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Nyílászáró szaküzlet:

Budaörs, Székesfehérvár

e-mail: info@wirthnyilaszaro.hu
Nyitva: H-P  08:00 - 17:00

Wirth Attila
Értékesítési és cégvezető
+36-20/512-4849,

Műanyag, fa, biztonsági bejárati ajtók

Üzleteinkben szakértő kollégákkal várjuk, legyen szó bejárati ajtóról, beltéri ajtóról, ablakról, garázskapuról, nyílástzárókról. Kereskedéseink a bejárati és beltéri, műanyag, alumínium illetve fa ajtókkal is büszkélkedhet.

Műanyag, fa, biztonsági bejárati ajtók ajtók beépítéssel! A legtöbb esetben az ajtóhoz adott csomag már tartalmazza, a termékeknél feltüntetett összes tartozékot!

Wirth nyílászáró kereskedés - Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók gyártása és forgalmazása.