Beltéri ajtó - PORTA Beltéri ajtók

Egy beltéri ajtónál manapság már kevés, ha tökéletesen ellátja a feladatát, hiszen dekorációs elemként is illeszkednie kell a lakás enteriőrjébe így még összetettebb feladat megtalálni a megfelelőt. A választék pedig szinte kimeríthetetlen, a beltéri ajtók megjelenését, stílusát, színvilágát és persze az árát figyelembe véve, számtalan variáció lehetséges.

A Wirth nyílászáró kereskedés szakképzett munkatársai mindenben az Ön rendelkezésére állnak, hogy megtalálja a saját szempontjaival és ízlésével leginkább harmonizáló beltéri ajtót. Ennek érdekében nálunk a különféle színű és formavilágú ajtók széles választékából válogathat.

Fontosnak tartja beltéri ajtó választásakor az esztétikus és igényes kivitelezést, széles formaválasztékot és kedvező árfekvést? A Porta beltéri ajtókban nem fog csalódni! Alább a küllemével a természet szépségeit idéző, sablonos megoldásokon túlmutató furnéros ajtóink közül válogathat.

A beltéri ajtó kiválasztása fontos szempont a mai világban, mivel dekorációs szempontból is jelentősége van, illeszkednie kell otthonunk enteriőrjébe. Hatalmas modellválasztékkal várjuk leendő ügyfeleinket, mind szín, stílus és megjelenés tekintetében. Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésükre az ön ízlésének megfelelő beltéri ajtó kiválasztása során. Segítenek a nyitásirány kiválasztásában, valamint a helyes méret meghatározásában is.

 

 

Festett beltéri ajtók:

- Az ajtólap kétoldalt HDF lemezzel borított és több rétegben festett. Ötvözik a klasszikus és modern vonalvezetést, valamint ha megfelelő ár-érték arányú ajtót keres, válassza festett modelljeink egyikét

- standard

- Premium

Szintetikus felületű beltéri ajtók:

- Dekorfóliás ajtók: A dekorfólia egy vékonyabb fólia, mely tökéletesen elegendő, jó választás kis igénybevétel esetén. Fontos szempont lehet, hogy könnyű tisztán tartani.

- CPL fóliás ajtók: Karcálló felülettel ellátott HDF beltéri ajtó, mely jelentős igénybevételnek kitett helységekbe ajánljuk. Fontos szempont lehet, hogy tisztántartása könnyű.

- Portaperfect fóliás ajtók: Karcálló felülettel ellátott HDF beltéri ajtó, mely jelentős igénybevételnek kitett helységekbe ajánljuk. Fontos szempont lehet, hogy tisztántartása könnyű.

Furnéros felületű beltéri ajtók:

- A természetes furnér tükrözi a szépséget minden szempontból. A modern és temperamentumos ajtók, természetes színek kombinációjával készülnek. Olyan típusú ajtók, amelyek soha nem mennek ki a divatból.

Ajtótokok:

- Állítható átfogótokok

- Átjárótokok

Kilincsek:

- Maestro

- Bussare

Csuklós ajtók, tolóajtók, Beltéri bejárati ajtók, Technikai ajtók

Keresse bejárati ajtó Budaörs és bejárati ajtó Székesfehérvár szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Nyílászáró szaküzlet:

Budaörs, Székesfehérvár

e-mail: info@wirthnyilaszaro.hu
Nyitva: H-P  08:00 - 17:00

Wirth Attila
Értékesítési és cégvezető
+36-20/512-4849,

Műanyag, fa, biztonsági bejárati ajtók

Üzleteinkben szakértő kollégákkal várjuk, legyen szó bejárati ajtóról, beltéri ajtóról, ablakról, garázskapuról, nyílástzárókról. Kereskedéseink a bejárati és beltéri, műanyag, alumínium illetve fa ajtókkal is büszkélkedhet.

Műanyag, fa, biztonsági bejárati ajtók ajtók beépítéssel! A legtöbb esetben az ajtóhoz adott csomag már tartalmazza, a termékeknél feltüntetett összes tartozékot!

Wirth nyílászáró kereskedés - Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók gyártása és forgalmazása.