Szakmai kapcsolataink lehetővé teszik, hogy székesfehérvári megrendelőinknek a magas minőség mellett piacképes árakat tudjunk biztosítani Székesfehérvár és Környékén. Székesfehérvár és környékén 2017-ben is kedvező áron kínáljuk termékeinket számos kis- és nagy cégnek. Üzletünkben a bemutató termékekkel és szakszerű szolgáltatási tanácsadással megkönnyítjük Önnek a műanyag nyílászárók megrendelését. Gyors rálátásunk lehet az ablakok műszaki tartalma-hőszigetelése és az ár-érték arányok között. Összehasonlítási lehetőségünk van a fehér és a színes ablakok terén, vagy az 5 kamrás 2 rétegű üvegezéssel szerelt termékek árai között. Termékeink a műanyag nyílászárók és redőnyök gyártása egyedi méretekben készülnek.

Üzletünk teljes körű szolgáltatásokkal várja ügyfeleit és megrendelőit. Szolgáltatásaink a műanyag ablakgyártás és beszerelése, a redőnyök készítése és felszerelése, gyors és szakszerű kivitelezéssel. A műanyag nyílászárók és redőnyrendszerek tanácsadása, aktuális árak és információk egyeztetése, árajánlatok elkészítése, akár ingyenes felméréssel.

A Wirth nyílászáró kereskedés elkötelezett híve az otthonok korszerűsítésének, kényelmesebbé tételének és az energiatakarékos életterek megbízható és költséghatékony létrehozásának. Cégünk minőség- és gazdaságpolitikája elkötelezetté vált a régi , mára már elavult , energia pazarló és esetenként még balesetveszélyesnek is minősíthető forgószárnyas- , geréb tokos- , pallótokos faablakoknak , a ma már uniós szabvánnyá vált energiatakarékos , hőszigetelő ablakokra-nyílászárókra való cseréje iránt és mindezt oly módon , hogy amennyire lehetséges a leginkább költségkímélőbb módon , nem visszaélve a megrendelőink anyagi helyzetével ill. bizalmával.

Ha ajtóra van szüksége, ne feledje bejárati ajtó Székesfehérvár - Wirth nyílászáró kereskedés

Szolgáltatásaink:

Tanácsadás

  • Új építkezés és felújítás tervezésekor is fontos a megfelelő nyílászárók kiválasztása. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező munkatársai készséggel állnak, minden új és régi ügyfelünk rendelkezésére. Hasznos tanácsokkal, ötletekkel segítenek a REHAU műanyag nyílászárók kiválasztásában és megtervezésében. Az érdeklődők egyedi igényeit, az épület sajátságos előírásait figyelembe véve javaslatot tesznek az ablakok, ajtók, bejárati portálok kialakítására. Felújítás esetén az adott méretű falnyílásba a legoptimálisabb, mai kor követelményeinek legmegfelelőbb REHAU műanyag nyílászárók beépítését tervezik meg. Tanácsot adunk a REHAU műanyag nyílászárók beépítésével együtt, vagy a későbbiekben elhelyezendő árnyékolástechnikai megoldásokra, ezek előkészítésére.

Ajánlatadás

  • Új építkezéskor a műszaki dokumentáció, (tervek, konszignációk) alapján készítjük el a kiírásnak megfelelő műszaki tartalmú tételes árajánlatunkat. Felújítások, nyílászáró cserék esetén a meglévő befoglaló méretek alapján, figyelembe véve a megrendelő igényeit az új REHAU műanyag nyílászárókra vonatkozóan, adunk ajánlatot. Részletesen kidolgozott ajánlatunk tartalmazza a REHAU műanyag nyílászárók műszaki paramétereit, a nyitásirányokat is feltüntető rajzot, a kiegészítő elemeket (redőny-előkészítéshez szükséges (toktoldók, külső-, belső párkányok, árnyékolástechnikai eszközök, redőnyök, szúnyoghálók, reluxák) mennyiségét, egység- és összárát. Költségvetésünk tartalmazza, amennyiben igény van rá, a beépítési költséget. Feltüntetjük az ajánlat érvényességét, a gyártási határidőt, az aktuális engedményeket. A tételesen kidolgozott anyag lehetőséget nyújt arra, hogy ügyfeleink ütemezhessék a felújítást. Anyagi lehetőségeik szerint előre megtervezzék a nyílászárócserét.

Felmérés

  • Az elsődleges árajánlat pontosítására, illetve a nyílászárók méretének hiányában cégünk díjtalan felmérést biztosít. Szakembereink a helyszíni felmérés során rögzítik a kialakított nyílások, vagy a cserélendő régi szerkezetek méreteit. Egyeztetnek a megrendelővel, hogy milyen kialakítású legyen az új műanyag ablak, ajtó. Javaslatot tesznek praktikus, korszerű megoldásokra. A kivitelezésben nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink felhívják a figyelmet a bontás utáni visszajavításokra, egyéb kiegészítő munkálatokra.

Gyártás, szállítás

  • A REHAU műanyag nyílászárók pontos méretének, műszaki tartalmának (szín, forma, nyitásirány, üveg, kiegészítők) meghatározása után elkészítjük a megrendelést, melynek az elfogadását, visszaigazolását és az előleg befizetését követően a rögzített határidőre legyártjuk a REHAU műanyag nyílászárókat. Ütemezett gyártástechnológia alapján garantáljuk a határidő pontos betartását. A szerkezetek legyártását követően, telephelyi átvétel esetén értesítjük a megrendelőt az átvétel pontos idejéről. Igény esetén fuvardíj ellenében, a szerkezeteket a helyszínre szállítjuk. Amennyiben a kivitelezést is cégünknél rendelték meg, úgy egyeztetünk a beépítést megelőzően néhány nappal a tulajdonossal az időpontról. Ebben az esetben a megrendelés tartalmazza a szállítás díját is.

Szakszerű beépítés

  • Megrendelőink igénye alapján cégünk vállalja a REHAU műanyag nyílászáró szerkezetek szakszerű kivitelezést is. Cégünknél nagy tapasztalttal rendelkező szakemberek végzik a REHAU műanyag nyílászárók beépítését. Felújítások során a régi szerkezetek kibontását, az új beépítését, PUR-habos tömítések fedésére takarólécek elhelyezését. Új épületeknél a megfelelő méretű falnyílásba a REHAU műanyag ablakok, ajtók beépítését. A beépítési hézag fedésére ebben az esetben javasoljuk a rávakolást és szigetelést. A beépítő szakemberek a tokon keresztül csavarral vagy rögzítő füllel rögzítik a műanyag nyílászárókat elhelyezik a kilincseket, vasalattakaró elemeket. A REHAU műanyag nyílászáró szerkezetek beépítését követően felszerelik a kiegészítő elemeket, külső és belső párkányokat, redőnyöket, reluxákat, szúnyoghálókat.

Szerviz szolgáltatás

  • A REHAU műanyag nyílászárók vasalata a gyártás során beállításra kerül, így azok működése kifogástalan. Az általunk forgalmazott REHAU műanyag nyílászáró szerkezetek használata, működése során fellépő problémák esetén hívja irodánkat, szakembereink készséggel állnak rendelkezésükre!

Keresse bejárati ajtó Székesfehérvár szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Nyílászáró szaküzlet:

Budaörs, Székesfehérvár

e-mail: info@wirthnyilaszaro.hu
Nyitva: H-P  08:00 - 17:00

Wirth Attila
Értékesítési és cégvezető
+36-20/512-4849,

Műanyag, fa, biztonsági bejárati ajtók

Üzleteinkben szakértő kollégákkal várjuk, legyen szó bejárati ajtóról, beltéri ajtóról, ablakról, garázskapuról, nyílástzárókról. Kereskedéseink a bejárati és beltéri, műanyag, alumínium illetve fa ajtókkal is büszkélkedhet.

Műanyag, fa, biztonsági bejárati ajtók ajtók beépítéssel! A legtöbb esetben az ajtóhoz adott csomag már tartalmazza, a termékeknél feltüntetett összes tartozékot!

Wirth nyílászáró kereskedés - Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók gyártása és forgalmazása.