Bejárati ajtó - Rehau

 

Bejárati ajtók széles választékával várjuk vásárlóinkat, hogy szebbé, igényesebbé, energiatakarékosabbá tehessék otthonukat. Az egyszerű, standard minőségtől az egészen magas színvonalú, exkluzív termékekig terjed kínálatunk. A szabvány mérettől az egyedi méretekig és egyedi formákig mindent megvalósítunk! Nálunk vásárolt bejárati ajtót vagy belső ajtót igény szerint házhoz szállítjuk és szakszerűen beépítjük. A vásárlást megelőzően elvégzett ingyenes helyszíni  felmérés után készítjük el a személyre szabott árajánlatot.

A bejárati ajtók megfelelő kiválasztása sok esetben bonyolultabb feladat, mint a beltéri nyílászáróké. Ha valóban tökéletes megoldást szeretnénk, aprólékosan meg kell terveznünk a kiegészítőket is. A vasalatok és az üvegezés nagymértékben hozzájárul a bejárati ajtó teljes összképéhez, és esztétikai hatásához.

A bejárati ajtók megfelelő kiválasztásánál kulcsfontosságú az alapanyag. Alapvetően két részre oszthatóak az alapanyagok.

Sajnos a betörők is folyamatosan fejlesztik a módszereiket, és egyre hatékonyabb felszerelést használnak, ezért elengedhetetlen, hogy a védekezéshez is egyre hatékonyabb és modernebb eszközöket vessünk be. Kültéri ajtóink a legmodernebb szabványoknak is megfelelnek, ezáltal garantálják a hatékony és biztos védelmet a laksában lévő értékek és személyek számára.

A műanyagból készült bejárati ajtó, a legmodernebb gyártástechnológiai folyamatoknak köszönhetően, egyre jobb tulajdonságokkal rendelkezik, így ma már sokkal inkább érdemesebb egy műanyag ajtó mellett dönteni, szemben egy faajtóval. A műanyag bejárati ajtó többkamrás profillal rendelkezik. Horganyozott acélmerevítést is kapott.

Biztonsági zárral ellátott, így megfelelő biztonságot nyújt a család és az értékek számára. Igény esetén, természetesen növelni is lehet az alapbiztonsági felszerelést. A pánttakaró és a pánt is bele van számítva az árba. Ennek köszönhetően, egy könnyedebb nyitást és zárást teszünk lehetővé.

Ezen feltételeket nagy részben mi állítjuk az új bejárati ajtóval szemben. Olyan ajtót választunk, amely megfelel az ízlésünknek és a lakásunk hangulatának. Ezen kívül a bejárati ajtónak még illeszkednie kell az épület homlokzatához, társasházi lakások esetében a külső környezethez is.

A bejárati ajtók mechanikai feltételeit a biztosító társaságok vagyonvédelmi szakemberei határozzák meg. Az elsődleges szempont az, hogy megfelelő védelmet nyújtson az illetéktelen behatolások ellen. A bejárati ajtók gyártói ismerik ezeket az előírásokat és ezek szerint készítik az ajtókat. A vásárlónak elég annyit tudnia, hogy a bejárati ajtó vásárlásakor kell kapnia egy gyártói tanúsítványt, ami igazolja a termék megfelelőségét. Folyamatosan bővülő árukínálatunkban megtalálhatók a műanyag, fa és fém nyílászárók, bejárati ajtó, beltéri ajtó.
 
Bízunk abban, hogy nálunk Ön is megtalálja mindazt, ami leginkább megfelel igényeinek.

Kérje munkatársaink segítségét az ajtó kiválasztásában.

Keresse bejárati ajtó Budaörs és bejárati ajtó Székesfehérvár szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Nyílászáró szaküzlet:

Budaörs, Székesfehérvár

e-mail: info@wirthnyilaszaro.hu
Nyitva: H-P  08:00 - 17:00

Wirth Attila
Értékesítési és cégvezető
+36-20/512-4849,

Műanyag, fa, biztonsági bejárati ajtók

Üzleteinkben szakértő kollégákkal várjuk, legyen szó bejárati ajtóról, beltéri ajtóról, ablakról, garázskapuról, nyílástzárókról. Kereskedéseink a bejárati és beltéri, műanyag, alumínium illetve fa ajtókkal is büszkélkedhet.

Műanyag, fa, biztonsági bejárati ajtók ajtók beépítéssel! A legtöbb esetben az ajtóhoz adott csomag már tartalmazza, a termékeknél feltüntetett összes tartozékot!

Wirth nyílászáró kereskedés - Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók gyártása és forgalmazása.