Beltéri ajtó festése

Amikor ajtóvásárlásra kerül a sor, rögtön felmerülhet Önben a kérdés: a drágább, felületkezelt vagy az olcsóbb, nyersfa ajtót válassza? „Majd otthon lefestem én magam!” – vághatná rá rögtön, azonban nem minden típus alkalmas erre. A cikkből kiderül, mikor jó döntés az otthoni festés.

A csináld magad nagyon népszerű irányzat manapság és ez remek dolog: miért költenénk százezreket a különböző lakásfelújító szakikra, ha mi magunk is ki tudjuk festeni a nappalit, vagy le tudjuk csiszolni a küszöböket? Az eredmény ráadásul értékesebb is lesz a szemünkben, hiszen saját magunk készítettük el.

Azt azonban érdemes figyelembe venni, hogy nem mindennek célszerű nekiesni otthon, még ha könnyed sétagaloppnak tűnik is a feladat.
Az ajtófestés pont ilyen dolog. „Pedig pofonegyszerű!”- gondolnánk, hiszen nem kell hozzá más, mint csiszolópapír, valami felületkezelő anyag, némi festék, pár óra, és egy nagy adag lelkesedés.
Az igazság azonban az, hogy van néhány szempont, amit Önnek is mindenképpen érdemes megfontolnia, ezeket ugyanis a lelkesedés önmagában nem képes pótolni.

Keresse bejárati ajtó Budaörs és bejárati ajtó Székesfehérvár szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Nyílászáró szaküzlet:

Budaörs, Székesfehérvár

e-mail: info@wirthnyilaszaro.hu
Nyitva: H-P  08:00 - 17:00

Wirth Attila
Értékesítési és cégvezető
+36-20/512-4849,

Műanyag, fa, biztonsági bejárati ajtók

Üzleteinkben szakértő kollégákkal várjuk, legyen szó bejárati ajtóról, beltéri ajtóról, ablakról, garázskapuról, nyílástzárókról. Kereskedéseink a bejárati és beltéri, műanyag, alumínium illetve fa ajtókkal is büszkélkedhet.

Műanyag, fa, biztonsági bejárati ajtók ajtók beépítéssel! A legtöbb esetben az ajtóhoz adott csomag már tartalmazza, a termékeknél feltüntetett összes tartozékot!

Wirth nyílászáró kereskedés - Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók gyártása és forgalmazása.